Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

Защо да изберем столове втора употреба за нашия офис?

16.08.2019

Планирате ли да обновите интериора на Вашия офис? Искате ли да придадете нов облик на пространството? Да промените цветовете на столовете, да разчупите обстановката? Ако да, тогава трябва да помислите добре за подмяната на мебелите, защото те влияят върху производителността и мотивацията. С помощта на правилните мебели, засилвате очарованието на Вашия офис. Това се отразява и на посетителите, които могат да бъдат партньори, клиенти и др. Изберете подходящи мебели, които отговарят на визията на Вашия офис, на стила на работа.

Все повече фирми избират мебели втора употреба за своите офиси: столове втора употреба, маси, дивани, секции и др. Освен, че са практични, удобни, качествени и красиви, те са чудесно бюджетно решение, което създава неповторима атмосфера на работното място.

Ако се колебаете дали да инвестирате средства в подмяната със столове втора употреба, ние от „Хоби“ - магазини за мебели втора употреба, Ви предлагаме няколко причини, над които да помислите...

С грижа за природата

В свят, в който всичко е преходно, трябва да отделяме внимание и на природата, защото тя не може да се рециклира, а е наш постоянен дом. Ако искате да сте част от кауза за по-малко боклук и повече живот на вече съществуващите мебели, инвестирайте в качествени мебели втора употреба. Така също давате пример на служителите си, възпитавате в тях грижа към природата и давате своя личен принос за опазване на околната среда. Понякога е нужно съвсем малко, за да променим перспективата, нали!

Достъпни и бюджетни

Разнообразие от модели столове втора употреба, подходящи за Вашия офис, които няма да срещнете другаде. Не е нужно да харчите цяло състояние, за да се сдобиете с качествен продукт. Просто трябва да потърсите на правилното място.

Качествени и функционални

Заложете на качествени и функционални офис столове втора употреба за Вашето работно място. Подходящи за официални срещи, конференции и семинари или като част от рецепцията, където посрещате клиенти. Разнообразете интериора, създайте уют в работната среда, за да се чувстват служителите Ви като у дома си.

За Допълнителна информация можете да се свържете с нас на 0887 005 547