Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

5 неща в дома, които променят визията му

13.12.2019

Мечтаете ли за нов дом, макар и старият да ви върши работа? Какво искате да промените?

Обстановката, интериора, мебелите? Ако желаете да вдъхнете нов живот в дома, за да го направите по-пъстър, интересен и свеж, 5 са нещата, които можете лесно и бързо да промените...

5 неща, с чиято промяна ще промените визията на дома

Не са нужни големи ремонти, за да смените атмосферата. Достатъчно е да направите правилното нещо в подходящия момент.

Нова боя – нов живот на дома

Често решението е пред очите ни, но не сме достатъчно дръзки или наблюдателни, за да го видим. Новата боя върху стените е ключът към по-различната атмосфера, която търсите. Изберете цвят, който ви вдъхновява и се съобразете с обзавеждането в стаята. За предпочитане е да е по-светло, защото ще ви зарежда с положителна енергия.

Сменете масата

Малки промени като замяна на маса за хранене с нова или с маса втора употреба е чудесно решение за освежаване на дома. Освен това е и икономично. Едно е да смените изцяло обзавеждането, съвсем друго е когато подмените само най-необходимото.

Изберете красива маса втора употреба за хранене, с която ще направите дома си по-уютен и приятен.

Сменете столовете

След масите, идва ред на столовете. Тъй като седим ежедневно върху тях, хубаво е да се сменят след известно време. И тук говорим за всякакви видове столове – за хранене, за компютър и др. Ако искате изгодно да намерите удобни и красиви допълнения към вашата маса за хранене, потърсете столове втора употреба.

Сменете пердетата

Смяната на пердетата е икономичен вариант с голям ефект върху интериора. Изберете такива, които позволяват в дома ви да влиза повече светлина. Може да се спрете и на пердета, които са по-цветни и пъстри и допълват интериора на стаята.

Декорирайте и създайте уют

Малките неща също създават уют. Красиви декоративни възглавнички, цветя, аксесоари, свещи и огледала – всичко това ще ви помогне да се почувствате отново у дома.

Домът е там, където сме щастливи, спокойни и обичани. Превърнете вашия дом в най-красивото място на света като го обзаведете и декорирате с най-качествените мебели и аксесоари.