Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

Стар шкаф с ново предназначение – свежи идеи

31.01.2020

Търсите нестандартен поглед и вдъхновение, за да разнообразите интериора на дома, вилата или друго любимо място с интересни мебели? Лесен начин да създадете мебел с личен стил е като използвате стари шкафове втора употреба. Предимството на подобна промяна е в това, че ще откриете нов начин да ползвате още по-ефективно старите вещи. А и ще внесете доза вдъхновение в дома. Вижте няколко свежи идеи, които са лесни за реализиране.

 

1. Превърнете старите шкафове в удобна пейка

Лесен начин за промяна на функциите на шкаф за обувки или друг тип шкаф с гладка и достатъчно широка повърхност е да се превърне в красива и удобна винтидж пейка. Може да я поставите в хола, в коридора, в двора на къщата или където решите. Декорирайки я с красиви възглавнички и меки одеяла, тя ще се превърне в любимо място за релакс на почти всички от семейството. Ако имате сантимент към някоя мебел, винаги можете да се сдобиете с шкаф втора употреба, който ще ви свърши чудесна работа.

2. Използвайте ефективно в градината
Може би не сте се замисляли, но много от вашите шкафове втора употреба спокойно могат да се превърнат в помощници на градината. Как? Използвайте въображението си. Дори старото бюро може да бъде вдъхновение за вашата градина. Боядисайте го в пъстър цвят и го използвайте като саксия за увивни растения. След като пораснат достатъчно, ще видите колко красива комбинация се е получила.

3. Интересен плот в банята
Мечтаете за красива селска баня като от Прованс? Не е нужно да харчите пари за скъпи мебели. Нужни са ви няколко подходящи по големина и цвят шкафове втора употреба, които да използвате за основа на плота на мивката в банята. След това изберете нужната санитария и дребните детайли като цветни кърпи, нежни аромати, завеси за душа. Готово – вече може да се почувствате като в Прованс.

4. Шкаф за съхранение на други вещи
Старите шкафове могат да се използват с функция за съхранение на други вещи. Извадете долния ред чекмеджета и на тяхно място поставете кошници за съхранение или големи платнени кутии, които да подхождат на дизайна и цветовете в стаята, където ще седи шкафът. Ако имате желание и достатъчно търпение, с щипка вдъхновение може да полирате шкафа, да го боядисате, дори да махнете вратичките и той да се превърнете в нова мебел. Например, в елегантен ТВ шкаф с място за книги и други украшения.

Дайте живот на старите мебели втора употреба като изберете красиви и качествени модели, с които домът ви ще бъде още по-уютен и красив!