Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

Съвети при покупката на дървени мебели втора употреба

13.09.2019

Вашият дом е една от причините да обичате да се прибирате след работа. Мебелите са аксесоарът, който оформя стаите и ви помага да се насладите на удобствата, за да водите комфортен и спокоен начин на живот. Често избираме мебели втора употреба, тъй като са по-достъпни, нестандартни, вписват се добре в интериора и няма как да се дублират с тези в съседа,

Тъй като често избираме нестандартни и интересни решения за обзавеждане. За какво обаче да следим, когато избираме дървени мебели втора употреба?

Винаги пробвайте мебелите, преди да ги купите

Независимо дали купувате втори мебели от сайт, от магазин, при разпродажба, винаги първо пробвайте дали дадената стока ви е удобна. Това важи изключително много, когато става въпрос за легла, дивани и други. При по-едри мебели като гардероби, шкафове, скринове – подгответе се предварително с размери.

Мебелите от твърда дървесина издържат дълго при нужната грижа

Мебелите от твърда дървесина ще издържат дълго време, ако полагате нужните усилия по поддръжката. Твърдите дървета като дъб и клен придават здравина на мебелите. Когато купувате дървени мебели втора употреба, избирайте от твърда дървесина, защото са по-трайни.

Хотелски мебели – чудесна находка за вашия дом

Употребявани хотелски мебели могат да са чудесно допълнение към вашата домашна колекция. Освен това често са почти неизползвани. Въпреки че е същинско предизвикателство за намиране, има шанс да намерите истински съкровища, ако търсите упорито и на правилното място.

Търсете решение във всяка ситуация

Дори да не откриете това, което търсите, винаги може да си го направите. Изберете мебел, която се доближава максимално до желаното, вложете творчески вкус и енергия и направете това, което желаете.
Изберете красиви, качествени и автентични мебели втора употреба, с които апартаментът ще се превърне в дом, вилата – в място за мечтана почивка, а таванът – място за отмора и приятни семейни занимания и игри.