Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

Успешно пазаруване на мебели втора употреба – какво трябва да знаем?

23.08.2019

Независимо дали търсите начин да обновите дома си, или обзавеждате за първи път, пред Вас стоят няколко избора. Ако търсите оригинални, автентични и нестандартни мебели, които няма да срещнете никъде другаде – по-добре се спрете на втора употреба. С течение на времето във все повече домове и офиси виждаме дивани втора употреба и дори маси втора употреба, които допринасят за стила и атмосферата на пространството.

Какво да купя?

Преди да се втурнете в луд шопинг, по-добре помислете какво точно Ви е нужно. Цялостна промяна ли ще правите, или по-скоро частична. Измерете добре разстоянията, за да търсите мебели с конкретни детайли.

Щом някоя маса втора употреба грабне окото Ви, най-добре се опитайте да си я представите в дома – къде ще стои, с какво ще се комбинира най-добре, подхожда ли цветово, какви ще са столовете и пр. Всичко това е изключително важно за обмисляне преди да вземете своето финално решение.

Полезни съвети при покупка

За нас от „Хоби“ най-важна е удовлетвореността на клиентите. Затова споделяме няколко неща, които да имате предвид при покупка на дивани втора употреба, маси втора употреба и като цяло стоки, които са употребявани.

Винаги проверявайте качеството на стоката

Внимателно проверявайте дали мебелите, които сте си избрали, имат нужда от твърде много реставрации и промени. Помислете дали можете да се ангажирате с тях откъм време и изпълнение.

Носете със себе си размери

Когато отивате да пазарувате мебели за дома или офиса, винаги си носете размерите на пространството. Не рискувайте да мерите „на око“, защото има голям шанс след това даденият продукт да не пасне в пространството.

Помислете за материала

Обмислете материала. Маси и столове, които са изработени от метал, като желязо или алуминий, са чудесна инвестиция. Въпреки че може да изглеждат ръждясали и износени, ръждата се отстранява и пребоядисва сравнително лесно, оставяйки ги да изглеждат като нови. Твърдата дървесина, като дъб и клен, е изключително издръжлива и може да придаде на стая винтидж вид.

Не пренебрегвайте цветовете

Ако търсите специфични цветове и нюанси, най-добре се въоръжете със снимков материал. Щом харесате дадена стока, проверете дали цветът се комбинира добре с това, което вече е налично в дома Ви.

Откъде да купя?

Предвид многото ползи от пазаруване на мебели втора употреба, се появиха и повече магазини, които предлагат такива решения. Разбира се, винаги може да разгледате и онлайн, но за покупка на мебели и едри веши е по-добре да ги видите на живо, за да си ги представите най-добре. В магазини втора употреба „Хоби“ ще намерите качествени стоки втора употреба. Обадете ни се на телефон 0887 005 547 за да Ви насочим най-удобния магазин, където може да разгледате наличните продукти и да си изберете. Винаги сме насреща за въпроси и съдействие относно произхода на стоките и тяхното качество.