Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

Мебели втора употреба, които спестяват пространство

17.06.2019

Може би живеете в малък дом, където пространството е препълнено с мебели? Или ви се налага да се преместите в по-малко жилище, където трябва да оптимизирате мястото спрямо нуждите си? Дори да подготвяте апартамент за отдаване под наем, нужни са ви подходящите мебели, с които пространството ще бъде функционално.

Няколко идеи за мебели втора употреба, които ще ви спестят място

Все повече хора живеят в малки домове, където пространството е ефективно използвано с помощта на качествени мебели. На Запад дори все по-често се предпочитат мебели втора употреба, тъй като са качествени, уникални и удобни, спестяват средства и не на последно място – създават усещане за уют.

Дивани втора употреба с функция сън – за малки пространства

Ако Вашият дом е малък, няма допълнителна спалня, но искате да има възможност за преспиване, чудесен вариант е изборът на диван с функция сън. Докато през деня го ползвате да гледате телевизия, вечер при необходимост може да се получи удобно легло. Изберете качествени и оригинални дивани втора употреба от магазини Хоби.

Бюфети, скринове и шкафове за съхранение

Когато живеем в малко пространство, важно е да го организираме така, че да има къде да съхраняваме важните неща – играчки, дрехи и др. Целта в дългосрочен план е да бъде чисто и подредено. Затова е важно да имаме подходящите шкафове в коридора, скринове в спалнята и дори в хола, където можем да скрием всичко от очите на гостите.

Ъглови витрини – хем красиви, хем практични

Когато искате да използвате дадено пространство в дома, но устройството на сградата не позволява, защото има чупки, идват на помощ полезни решения като ъгловите витрини. Красиви, практични и удобни за съхранение, с тяхна помощ всичко е подредено и не се цапа. Дори да имате деца, няма как да чупят кристалните сервизи, защото ще бъдат прибрани на сигурно място.

Може да разгледате актуални предложения за витрини на нашия уебсайт. Мебелите втора употреба са практичен и бюджетен начин за обзавеждане на дома. Те са удобни, красиви, с доказано качество и със сигурност уникални – едва ли ще видите същия модел, когато отидете на гости в съседа. Изберете най-доброто, за да използвате ефективно пространството у дома!