Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

Уютен и красив дом с мебели втора употреба

21.05.2019

Домът е място, събрало много любов, спокойствие, красота и уют. Понякога ни отнема месеци, дори години да успеем да направим с него всичко онова, за което мечтаем. Но когато това се случи, се чувстваме истински щастливи, сбъднали своя план.

Как да постигнем уют у дома? Просто е, подберете подходящи мебели и аксесоари, които ще ви карат да се чувствате спокойни и хармонични. Не е нужно да са скъпи, а подбрани с вкус и усет към това, което най-много ви допада.

Специалистите по интериорен дизайн споделят, че в световен мащаб все повече хора купуват за своя дом мебели втора употреба. Причината не е в липсата на средства, а в уникалността и качествата на подобен род продукти. Не е малък и процентът потребители, които избират мебели втора употреба, за да постигнат определен стил на обзавеждане – например винтидж, класически или друг.

Когато избираме мебели за нашия дом, искаме те да бъдат функционални, качествени, различни от тези на съседите или приятелите ни, да пасват на пространството и не на последно място – да имат чар. Защото когато купуваме, ние всъщност обзавеждаме, ръководейки се от стил и усещане за атмосфера. За да постигнем всичко, което е в главата ни, трябва да помислим добре кое е най-важното за нас при избора на мебели – цената, качеството, стилът или функционалността. Възможно е да имаме всичко, когато изберем да обзаведем с мебели втора употреба. Практични, красиви, качествени и оригинални, те няма да бъдат във всеки дом, който ще посетите. Същевременно ще внесат уют и красота у дома ви. Изберете спални втора употреба, които да пасват на вашия стил, вкус, усещане за уют и дом.

Доверете се на магазини втора употреба „Хоби“, където ще откриете мечтаните мебели за вашата спалня, кухня, хол и дори работно пространство. Обадете се сега на телефон +389887005547 или разгледайте нашите предложения на уебсайта ни и открийте как да претворите вашето любимо кътче в уютен и свеж мечтан дом. Очакваме ви, за да откриете красиви и удобни мебели по ваш вкус!