Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

Как да изберем маса за хранене? - полезни съвети

26.07.2019

Масата за хранене е важен елемент от обзавеждането на дома. Най-добрата трапезна маса за Вас ще бъде тази, която е практична, отговаря на вашия бюджет, солидно изградена, пасва във вашето пространство и има стил, който ще пасне на дома Ви. Това са основните фактори, които трябва да имате предвид при избора на подобен вид мебели. Ако търсите нещо уникално и качествено, разгледайте и за маси втора употреба. Със сигурност има комбинации със столове втора употреба, които ще решат изцяло проблема Ви с обзавеждането.

Да отговаря на пространството

Където и да избирате маса за хранене, винаги си носете размерите, на които трябва да пасва. В противен случай рискувате да купите нещо, което няма къде да сложите.

Да бъде в унисон със стила

Колкото и да Ви хареса дадена маса, дори цял комплект, ако не отговаря на цялостния стил на дома, няма как да се получи. Представете си да я гледате следващите 10 години. Не Ви допада перспективата, нали? Изберете маса, която ще се съчетае чудесно с всичко в дома.

Да е качествена

За да не Ви се налага след няколко години отново да търсите маса за хранене, по-добре изберете такава, която да отговаря на критерия за качество. Може да се доверите и на маси втора употреба - с доказано качество и произход.

Да Ви е удобна

Заедно с достъпността и стила, стабилността на конструкция, важно е я изпробвате. Какво имаме предвид? Седнете спокойно, представете си, че всяка вечер ще се храните на нея. Помислете си как се чувствате – удобно ли ви е, харесва ли ви и т.н. Не е без значение и това, че ще я ползвате доста дълго време. Затова – нека Ви е удобна.

Масата за хранене трябва да е стабилна и удобна. Помнете, че там ще прекарвате повече време с близките си. Изберете най-доброто за Вас и Вашето семейството. Разгледайте и други наши актуални предложения за мебели втора употреба. Очакваме Ви!