Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

Как да декорираме дома си със старинни мебели?

27.09.2019

Домът е там, където се чувстваме най-добре: на удобния диван пред телевизора, в пъстрата спалня или на масата в кухнята. Интериорът винаги има значение, защото допринася за уюта.

Винатидж декорът (декорацията със старинни мебели) запълва пространството с чар и характер. Ако искате да създадете нов и свеж вид в дома си, тези лесни съвети ще ви помогнат да го постигнете.

Полезни съвети при декориране със старинни мебели

Не се страхувайте да опитвате

Винтидж обзавеждането е интересно, защото е уникално и едва ли ще го срещнете някъде другаде. Първата стъпка към декорирането с антични мебели е да подходите изследователски, т.е. да не се страхувате да опитвате различни комбинации, докато сте спрете на финалното си решение. Разгледайте, комбинирайте, интересувайте се, разгледайте готови предложения – може да ви дойдат други идеи. Не се притеснявайте да се отклоните от нормата, защото ако на вас ви допада, значи комбинацията е чудесна.

Започнете с малките неща

Ако за първи път декорирате с антични мебели, започнете с малки неща – например масичка за кафе. Вижте как се вписва в интериора. Представете си цялостното обзавеждане така, че да усетите чара в дома. След това може смело и с размах да подходите към мебелите, цвета, декорациите и др.

Смесете винтидж и неутрални цветове

Чудесен начин да комбинирате антични мебели с интериора е като използвате свежи, успокояващи и неутрални цветове. Подобни комбинации са приятни за окото, релаксиращи и създаващи атмосфера на уют и спокойствие.

Мислете нестандартно

Щом сте избрали да промените облика на вашия дом, мислете извън рамката. Оставете въображението ви да избере подходящата комбинация, без да се страхува, че масата и столовете не са от един и същи вид. Усетете уюта и го съчетайте! Поканете щастието да влезе в дома ви!

Разгледайте актуални предложения на качествени мебели втора употреба в онлайн магазина на Хоби – най-добрият избор!