Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

Бюджетно освежаване на интериора в къщата или вилата

09.08.2019

Имате къща или вила, на която обичате да почивате през почивните дни, лятото и дори по Коледа? Обзавеждането ѝ обаче е остаряло, овехтяло и вече не посреща нуждите на семейството – спокойно, има решение за това. Не е нужно да изхарчите цяло състояние, за да освежите интериора на дома. С няколко полезни съвети от Хоби – магазини втора употреба Вашият втори дом ще бъде като нов – красив, удобен и уютен.

Съвети за бюджетно освежаване на къща или вила

Боядисайте в светли цветове

Не е нужно да правите сериозен ремонт, за да промените облика на едно помещение. Достатъчни са няколко кутии с подходяща боя и ентусиасти, които да боядисат. Подберете светли и/или неутрални тонове, които ще отворят помещението и ще му дадат нова визия.

Сменете обзавеждането

Ако вилата или къщата извън града Ви е наследство, вероятно не сте сменяли обзавеждането ѝ (или поне не скоро). Сега е идеалният момент да го направите, за да придадете на мястото свой облик. Как да стане това? След като сте избрали подходящ цвят, с които сте боядисали, време е да подберете подходящите мебели. Не е задължително да изхвърлите всичко. Може да реставрирате например старите гардероби като им вдъхнете нов живот с подходящите инструменти и боя. Ако пък това не е ваша сила, може лесно да се доверите на съкровищата в магазин Хоби. Каквото и да решите да запазите, най-добре сменете леглата и наличните дивани.

С времето стават неудобни, а и винаги е по-добре да се доверите на качествена и удобна мебел. Прекрасните дивани втора употреба са идеалното решение за Вашия хол или дневен тракт. С изключително качество и на чудесна цена, тези дивани втора употреба ще бъдат уникално допълнение на Вашия втори дом.

Колкото по-светло е, толкова по-уютно ще се чувствате. Неслучайно за датчаните философията на уюта, близостта с любимите хора и щастието от живота (хюга) се крие в комфорта на дома, в светлината, подредбата и всичко останало, свързано с обстановката.

Изберете подходящи пердета, през които да влиза достатъчно светлина през дългите летни дни, за да не се налага да включвате лампа. Цветовете, които сте избрали за стаите, нека бъдат топли, за да насищат помещенията с живот.

Детайлите са важни

Подарете уют и щастие за Вас и Вашите близки с избора на прекрасни аксесоари за дома.Сувенири, пъстри килимчета, рамки за снимки, красиви сервизи, с които да пием следобедно кафе или чай, лавици с книги – всичко това придава автентичен дух на мястото.

Подберете внимателно нещата, които искате да създадат уют и позитивна обстановка във Вашата вила или къща. Помнете, че е нужно достатъчно пространство, така че не прекалявайте с мебелите и вещите.

Доверете се на мебелен магазин Хоби, където ще откриете всичко нужно за Вашата къща и вила – от мебели втора употреба до картини и декорации. Очакваме Ви, за да сбъднем заедно една мечта за по-уютен дом за много щастливи мигове!