Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

5 съвета при покупка на столове втора употреба

12.07.2019

Декорирането на дома с минимален бюджет е трудно, но не и невъзможно. Не се отчайвайте - вашият апартамент все още може да изглежда като излязъл от страниците в списание „Мечтан дом“. Всичко, което трябва да направите, е да изберете подходящи мебели на изгодна цена. За целта, може да разгледате качествени мебели втора употреба. Най-лесно ще се вместите в ограничения бюджет, ако изберете столове втора употреба. Причината – лесно може да установите дали пасват на вашия вкус. Също така не е за пренебрегване и това, че ще ги ползвате само докато вечеряте. Тоест, не е оправдано да хвърляте куп пари за подобна вещ.

Същевременно може да се доверите на ползвани модели, които крият чар и практичност. Как да го направите?

Ето нашите съвети за закупуване на столове втора употреба:

1. Прегледайте магазини с мебели втора употреба

Макар да не ви се вярва, в повечето подобни магазини има истински съкровища. Качествени и удобни дизайнерски мебели, които само чакат своя нов собственик. Същото важи и за комплект столове втора употреба, които вероятно са в комплект и ще паснат идеално на вашата кухненска маса.

2. Разгледайте внимателно всичко, което се предлага

Не бързайте да вземате решение. Разгледайте добре всичко. Може първоначално да не сте видели нещо, което да е идеално за вас. Дайте шанс на въображението си да реши кое е най- доброто.

3. След като сте се спрели на артикул – изпробвайте го

Намерили сте това, което търсите. Или поне на пръв поглед. Добре, време е да го изтествате. Ако е стол – седнете и усетете дали е удобен. Ако е диван – легнете, облегнете добре гърба, за да проверите как ще се чувствате, когато сте в покой. Лесно е – тялото ви ще вземе финалното решение.

4. Помислете за подобрения

Дори да има някои малки забележки, не бързайте да се отказвате. Всяка мебел е подвластна на подобрения. А и понякога са нужни, за да създадат уют и автентичност на дома като например промяна на цвета на дамаската, боядисване и други.

5. Обърнете внимание на ползите

Несъмнено покупката на мебели или столове втора употреба е изгодна инвестиция, но това не е единственият ѝ плюс. Помислете колко по-различен ще бъде домът ви. Няма да срещнете подобна стока в съседите, ще сте уникални. А удобството е безценно.

Разгледайте актуални предложения за трапезни маси и столове втора употреба от магазини Хоби – качествени, красиви, уникални стоки на добри цени. Очакваме Ви!