Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

4 начина да оптимизираме пространството у дома

20.12.2019

Искате да промените интериора на дома, защото семейството е по-голямо. Нужно ви е пространство, но няма как да се преместите в друго жилище в момента. Спокойно, има решение и за тази ситуация. Без много пъти, промени и скъпи ремонти, може да оптимизираме своя дом с 4 лесни решения, без да се лишаваме от стил.

Допълнително легло в хола

В повечето апартаменти, където има отделно хол и кухня, позволяват в хола да се постави допълнително легло. Може то да е разтегателно като например диван за гости. Или нормална спалня, скрита в дъното, разделена със завеса, плъзгаща врата или разделител. Каквото и да изберете, имате възможност да направите още един кът за спане, а това не е никак малко.

Нова маса за хранене, която е и холна маса

В жилищата, които имат хол и кухня заедно (новото строителство с дневен тракт), има възможност да обедините част от пространството. Това може да се случи като използвате една и съща маса за хранене и за кафе. Предвид малката квадратура, изберете подходящи мебели в комбинация с маса втора употреба, която да отговаря на условието да е еднакво удобно за хранене и за кафе. Така ще си спестите място и ще отворите такова за реорганизация на дома.

Използване на терасата като кухня

Вариантът, в който едната тераса се превръща в кухня, е много популярен в България. Може да се възползвате и да изнесете печка, хладилник, дори мивката на терасата, а в бившата кухня да измислите нещо друго – хол, дневна, спалня или трапезария.

Използвайте многофункционални мебели

Мебелите с много функции са все по-популярни, а причината за това е, че дават възможност да съхранява много вещи, като същевременно мебелите не заемат много място. Такива са спални с дълбоки шкафове, високи гардероби и скринове, които се превръщат на легла, фотьойли, които са с функция за сън и много други.

За да откриете това, което търсите, заповядайте в Хоби. При нас ще намерите качествени дървени мебели втора употреба за всеки вкус, различни интересни сувенири и дрехи. Доверете се на качеството, защото то е без време!

Обадете ни се на 0887 005 547!