Адрес: гр. Габрово, бул."Арсеналски 113"
Телефон: +359887005547 и +359897371805
Свържете се с нас: +359887005547/+359897371805

3 съвета при покупката на мебели втора употреба

22.05.2019

Изборът на мебели за дома е сложен механизъм от вземане на правилни решения в подходящия момент. Покупката на мебели втора употреба в чудесно решение, което осигурява стил, уют, спестява средства и гарантира качество на продуктите. Преди да прибегнете към покупки, важно е да знаете няколко основни неща, които ще ви спестят главоболия, пари и нужда от промени. Ето какво ви препоръчваме:

1. Преди да избирате мебели втора употреба, запишете си размерите на помещенията в дома

Когато избирате мебели за вашия дом, винаги носете размерите на помещенията.
Задължително е да имате и ролетка, за да можете да сте достатъчно точни и прецизни в изчисленията. Най-добре запишете в тефтерче всички размери на помещенията, след което когато посещавате различни магазини с мебели, записвайте си размерите на тези, които ви допадат най-много. Така, когато се приберете у дома, ще имате възможност да измерите и да си представите как би изглеждало пространството.

2. Избирайте комбинация от мебели, които ще подхождат на цялостната визия

Например, ако купувате кухненска маса, изберете към нея и подходящи столове втора употреба. Ако има включени, още по-добре. Старайте се стилът в помещението да се препокрива, защото така ще създадете усещане за уют и хармония. А това е много важно за дома, нали?

3. Доверете се на надежден партньор при избора

Качествени и модерни мебели втора употреба може да намерите при магазини втора употреба „Хоби“. На достъпни цени ще успеете да си осигурите оригинални старинни мебели за вашата спалня, кухня, хол, работно пространство, както и красиви аксесоари, които никой друг няма да има. При „Хоби“ качеството е на достъпна цена, затова посетете нашите продукти и си изберете красиви и качествени мебели втора употреба, които ще паснат на вашия дом.

За нас изборът на мебели за дома е важна стъпка към щастливия живот. Затова – не се колебайте и ни потърсете, за да ви помогнем да изберете най-доброто за вашия нов дом!